Alles voor je wintersport

Skijassen voor heren

Ski-jas heren

De beste ski-jas heren bestelt u op SkiTotaal.nl, uw specialist voor de wintersportvakantie. Op SkiTotaal.nl hebben wij een gebalanceerd assortiment van kwaliteit en scherpe prijzen. U profiteert bij ons van de laagste prijsgarantie en wij bieden u de beste merken ski-jas heren aan. Denk daarbij aan kwaliteitsmerken als:

  • Dare2B, zoals de Dare2b Well Vrsed 4-way Stretch Ski-jas
  • Exxtasy
  • Kilpi
  • Envy
  • Icepeak, bekijk de Icepeak Nevio Stretch ski-jas eens!
  • DIEL

Door bij ons een ski-jas heren aan te schaffen, bespaart u tientallen, soms wel honderden euro’s op uw ski-outfit. En dankzij onze gerenommeerde merken weet u zeker dat u een ski-jas heren in huis haalt waarvan u vele skivakanties plezier zult hebben. Met het juiste onderhoud kan een ski-jas heren uit ons assortiment jarenlang meegaan.

Onderhoud van een ski-jas heren

Een ski-jas heren onderhouden is eenvoudig, maar werkt anders dan ‘normale’ kleding. Onder geen beding wast u de ski-jas heren met een wasje van 40 graden Celsius met het gebruikelijke wasmiddel. Hierdoor verliest de ski-jas heren zijn water- en vuilafstotende eigenschappen. In de categorie Ski Accessoires vindt u speciaal was- en impregneermiddel waarmee u de ski-jas heren optimaal onderhoudt. Het onderhoud bestaat in principe uit twee delen. Het eerste deel is het wassen van de jas. Hierdoor verliest de jas een klein beetje van zijn water- en vuilafstotende eigenschappen, hoewel dit door het speciale wasmiddel zo beperkt mogelijk is. Door vervolgens speciaal impregneermiddel te gebruiken, revitaliseert u de ski-jas heren en is deze weer klaar voor gebruik. Wij raden aan om de ski-jas in ieder geval voor en na iedere wintervakantie te onderhouden.

Service en contact

Tips en adviezen over een ski-jas, onderhoud ervan of over één van onze andere producten en diensten? Neem contact op met SkiTotaal.nl. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Bel hiervoor +31 (0)76 544 9348. Mailen kan naar info@skitotaal.nl: wij reageren zo snel mogelijk. Hebt u de ideale ski-jas heren gevonden? Bestel deze dan nu op SkiTotaal.nl, uw specialist voor al uw skikleding.