Alles voor je wintersport

Skihandschoenen voor heren

Skihandschoenen heren

Of het nu degelijke modellen van eenvoudige kwaliteit zijn of professionele ontwerpen met innoverende toepassingen: uw skihandschoenen heren bestelt u op SkiTotaal.nl. In onze webwinkel hebben wij een ruime collectie aan fantastische skihandschoenen heren van de beste merken, zoals:

 • Ziener
  Het Duitse merk Ziener kan met recht de specialist op het gebied van professionele skihandschoenen heren genoemd worden. Skiërs als Felix Neureuther en de nationale wintersportverenigingen van onder andere Duitsland en Oostenrijk gebruiken de skihandschoenen heren van Ziener. Een bekende skihandschoen van Ziener is de Ziener Gaucho Skihandschoen.
 • Dare2B
  Het allround merk Dare2B is van alle markten op het gebied van skikleding thuis. De Engelsen uit Manchester maken ook uitstekende skihandschoenen heren van degelijke en comfortabele kwaliteit.
 • Diel
  Voor het Bulgaarse merk Diel is de afdeling skihandschoenen heren een belangrijk facet. En niet zonder reden. Het wintersportmerk verzorgt namelijk de spullen van het nationale Bulgaarse wintersportteam op de Olympische Spelen. Daarvoor maken ze dan ook de beste skihandschoenen heren, zoals de DIEL heren skihandschoen
 • KILPI
  Het jonge, dynamische merk KILPI is in Nederland nog redelijk onbekend, maar het is een sportmerk dat eraan zit te komen. De Tsjechen hebben binnen korte tijd hun fantastische producten verspreid over de verschillende skigebieden in Nederland. Door slim gebruik te maken van fabrikant TOYA, al 90 jaar specialist in stoffen, en Finse ontwerpers biedt KILPI onder meer geweldige skihandschoenen heren.

Online skihandschoenen heren bestellen

U bestelt uw skihandschoenen heren snel en eenvoudig op SkiTotaal.nl. Wij zorgen vervolgens voor een snelle, zorgvuldige en servicegerichte afhandeling van uw bestelling. Zo worden alle bestellingen voor 13.00 dezelfde dag verstuurd, bieden wij gegarandeerd de laagste prijs, is ruilen of geld terug gewoon mogelijk, leveren wij het hele jaar door en vindt u bij ons altijd een ruim assortiment skikleding met ook extra grote maten. Meer weten over skihandschoenen heren uit ons assortiment, bel dan +31 (0)76 544 9348. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Of stuur uw bericht naar info@skitotaal.nl en wij reageren zo snel mogelijk. Uitstekende skihandschoenen heren met de beste service bestelt u op SkiTotaal.nl, uw wintersportspecialist.