Alles voor je wintersport

Snowboots

Snowboots dames op SkiTotaal.nl

In onze webwinkel vindt u verschillende snowboaots van uitstekende kwaliteit. Op SkiTotaal.nl bestelt u deze snowboots dames ook nog eens voor een ongelofelijk scherpe prijs. Altijd bieden wij gegarandeerd de laagste prijs. Dat maakt een kijkje in onze webwinkel zeker de moeite waard. De snowboots dames in ons assortiment zijn namelijk van geweldige kwaliteit waarmee u nog jaren vooruit kan. Wij hebben twee verschillende snowboots dames in ons assortiment. Om u te overtuigen van de kwaliteit van deze modellen, leggen wij hieronder uit waar ze voor staan:

    • Kimbertex Snowboots Dames Nero
      Met deze stevige snowboots dames stampt u zelfverzekerd door de sneeuw. De stevige hiel en de zolen met sterke grip geven goede ondersteuning op natte en ijzige ondergronden. Met een warme, comfortabele voering zorgen deze snowboots dames voor heerlijk warme voeten tijdens de koudste weersomstandigheden. Deze Kimbertex schoenen zijn ideaal voor uw wintersportavontuur.
    • Polar Pro OC-systeem Snowboots dames
      Deze innoverende snowboots dames zorgen ervoor dat u met beide benen op de grond staat en blijft staan. Door het OC-systeem kiest u zelf de benodigde grip. De twee blauwe halfronde elementen aan de onderkant slaan twee kanten op. Zet u ze naar buiten (naar neus en hiel), dan hebt u extra grip in de vorm van kleine ijzeren pinnetjes. Handig wanneer u bijvoorbeeld op ijs loopt. Naar binnen toe hebt u de grip van de zool.

Bestellen van snowboots dames: binnen no-time bij u in huis

Hebt u op korte termijn snowboots dames nodig? Geen probleem. Bestel snowboots dames voor 13.00 uur en wij zorgen ervoor dat ze dezelfde dag worden verzonden. Wij leveren het hele jaar door. Meer weten over onze snowboots dames of andere producten en diensten? Bel tijdens werkdagen +31 (0)76 544 9348 of mail info@skitotaal.nl en wij helpen u zo snel mogelijk op weg. Naast deze service betaalt u bij ons ook nog eens altijd de laagste prijs voor onze artikelen. Service, kwaliteit en voordeel bestelt u op SkiTotaal.nl.