Alles voor je wintersport

Skitruien & Windstoppers voor dames

Skitruien & Windstoppers voor dames

Windstopper dames

Kijk hier voor uw windstopper dames. Bent u die ijskoude wind die overal dwars doorheen snijdt ook zo beu tijdens uw skivakantie? Dan is een windstopper van SkiTotaal.nl een kleine en goede investering. De windstopper vangt de wind onder uw ski-jas op en isoleert bovendien uitstekend. U blijft zo onder extreme weersomstandigheden lekker warm en zo bent u optimaal voorbereid op de piste. Wij bieden u de volgende drie merken waarvan u een windstopper dames kan bestellen:

  • Campagnolo
   Zoals u ziet, zijn de twee vesten van Campagnolo van een uitstekend stijlvol design. Zowel tijdens het skiën als om het haardvuur met vrienden en familie is een windstopper dames van Campagnolo een uitstekend kledingstuk. Een windstopper dames van Campagnolo heeft naast een mooi design, goede, technische kwaliteitskenmerken. Het fleece waarvan een windstopper dames is gemaakt, biedt voldoende ventilatie en isolatie. Daarnaast stoot de windstopper dames transpiratievocht af, in plaats van dat deze het vocht opneemt. Belangrijk, omdat het tijdens koude weersomstandigheden belangrijk is om uw lichaam zo droog mogelijk te houden.Misschien is de Campagnolo, Fleece ski-vest wel iets voor u?
  • Dare2B
   Wij bieden u een uitstekende windstopper van het familiebedrijf Dare2B. Dit functionele fleecevest zit als een warme deken om uw lichaam. De handige extraatjes, zakken met rits, dicht te knopen hals en extra gevoerde nekrand, maken deze windstopper dames een ideaal kledingstuk voor onder uw ski-jas.
  • Icepeak
   Ook het topmerk Icepeak is opgenomen in het assortiment van SkiTotaal.nl. De skivesten van dit merk zijn van een hoge kwaliteit en hebben een uitstekende pasvorm door de vestelbare onderkant. Tevens hebben de skivesten een sportieve look! Bekijk de Icepeak, Cleta ski-vest eens en ontdek wat Icepeak u kan bieden!

Service

Online een windstopper dames bestellen? Dan krijgt u van ons de beste service. Bij bestelling van een windstopper dames voor 13.00, zorgen wij ervoor dat deze dezelfde dag wordt verzonden. Bovendien leveren wij het hele jaar door, is ruilen gewoon mogelijk en bieden wij gegarandeerd de laagste prijs. En wij staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen over een windstopper dames. Bel ons tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur of mail naar info@skitotaal.nl. De beste windstopper dames bestelt u bij uw wintersportspecialist: SkiTotaal.