Alles voor je wintersport

Skisokken

Skisokken dames

Voor skisokken dames gaat u naar SkiTotaal.nl, uw favoriete webshop op het gebied van wintersportartikelen. Door onze skisokken dames zitten uw voeten heerlijk comfortabel in uw schoenen. De skisokken dames uit ons assortiment zijn gemaakt van allerlei technische eigenschappen die uw voeten de verzorging bieden die ze nodig hebben tijdens de wintersport. Om u een idee te geven van de technische kwaliteiten van onze skisokken dames, vertellen we hieronder meer over de twee merken die wij daarvan aanbieden:

  • Deluni skisokken dames
    De skisokken dames van Deluni zijn ontzettend gewild bij ons publiek, en dat is niet zonder reden. De skisokken dames bestaan uit componenten die op verschillende plekken ondersteuning en bescherming bieden. Rondom de scheen en de wreef zijn schok dempende delen aangebracht en de elastische stoffen rondom de wreef en de enkel zorgen voor een fantastische pasvorm. De stof is vocht-afdrijvend zodat u droge voeten houdt. En doordat de zachte stoffen naadloos aan elkaar zijn verweven, zitten de skisokken dames heerlijk comfortabel.
  • Falke skisokken dames
    Nieuw in ons assortiment zijn de skisokken dames van Falke. Deze beschermen uw voet en onderbeen op de kwetsbare plekken: scheenbeen, enkels en achillespees. Door het gebruik van merinoswol en hydrofobe vezels wordt transpiratievocht afgedreven en uw voeten blijven droog. Van deze sokken hebben wij momenteel drie verschillende modellen voor een scherpe prijs. Kijk hiervoor snel in ons assortiment.

Skisokken dames online bestellen

Bij een online bestelling van skisokken dames zorgen wij ervoor dat deze snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Alle bestellingen voor 13.00 uur worden namelijk dezelfde dag nog verzonden. En u betaalt hiervoor altijd de laagste prijs bij Ski Totaal. Bovendien leveren wij het hele jaar door en is ruilen of geld terug gewoon mogelijk. Meer weten over onze diensten en producten? Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Mail naar info@skitotaal.nl kan ook. Uitstekende service en de beste wintersportartikelen voor een scherpe prijs bestelt u online op SkiTotaal.nl.