Alles voor je wintersport

Skijassen dames

Ski jas dames

Voor uw komende wintersportvakantie bieden wij u een fantastische ski jas dames. SkiTotaal.nl biedt u fantastische topmerken waarvan een ski jas dames altijd van uitstekende kwaliteit is. Denk daarbij aan skimerken als:

 • Dare2B
 • Envy
 • Exxtasy
 • Icepeak
 • Campagnolo

En deze merken bieden wij bovendien aan voor de beste prijzen. Een ski jas dames krijgt u bij ons altijd voor de laagste prijs. Daar komt nog eens bovenop dat wij deze snel en zorgvuldig bij u thuis bezorgen. Zo bent u met een paar klikken op de knop voordelig en snel klaar voor uw wintersportvakantie.

Kwaliteitsmerken in ons assortiment

De kwaliteit van uw ski jas dames is altijd uitstekend verzorgd op SkiTotaal.nl. De topmerken die wij aanbieden, bewijzen al jarenlang dat deze staan voor degelijkheid, comfort en goede designs. Om u een idee te geven van de topmerken in ons assortiment, vertellen wij hieronder meer over:

 • Exxtasy ski jas damesDe ski jas dames van Exxtasy is er altijd eentje van hoge, Duitse kwaliteit. De ontwerpers van een Exxtasy ski jas dames hebben daarbij goed gelet op de functies van de ski jas dames. Zo is deze voorzien van handige extraatjes die goed van pas komen op de piste. Een goed voorbeeld van een populaire skijas is de Exxtasy Chiomonte Stretch ski-jas voor dames, maar ook dit seizoen vindt u van de Exxtasy ski jas dames een ruim assortiment op SkiTotaal.nl.
 • Dare2B ski jas dames
  Het familiebedrijf Dare2B ontwikkelt al sinds jaar en dag de ideale ski jas dames. De comfortabele modellen van het merk zijn van uitstekende, technische kwaliteit en hebben bovendien een leuk, kleurrijk ontwerp. Bekijk de Dare2b, Invigorate 4-way Stretch Ski-jas eens!
 • Campagnolo
  Italianen hebben design altijd hoog in het vaandel staan en het merk Campagnolo is daar geen uitzondering op. Een ski jas dames heeft een stijlvol design bovenop de uitstekende technische eigenschappen ervan.

Service van SkiTotaal.nl

Uitstekende service en bezorging op maat, dat is waar SkiTotaal.nl voor staat. Voor al uw vragen en opmerkingen over een ski jas dames helpen wij u graag op weg. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op 09.00 en 17.00 op +31 (0)76 544 9348 / +31 (0)6 1881 0000 of mail naar info@SkiTotaal.nl. Bij online bestelling van een ski jas dames voor 13.00 zorgen wij ervoor dat deze dezelfde dag verzonden wordt. Wij leveren het hele jaar door en niet goed betekent geld terug. Bestel uw ski jas dames op SkiTotaal.nl.