Alles voor je wintersport

Protectiekleding

Protectiekleding dames

Voor protectiekleding dames bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden de beste kwaliteit protectiekleding dames voor de laagste prijs. Bovendien profiteert u bij ons van een uitstekende bezorgservice en bestelt u onder goede voorwaarden. Protectiekleding dames bieden wij aan van het merk Bliss. Dit innoverende merk maakt fantastische protectiekleding dames die goed aansluit en u uitstekende bescherming biedt op de piste. Met deze protectiekleding dames hoeft u niet bang te zijn dat u bont en blauw van de piste gaat: Bliss protectiekleding dames bereidt u voor op alle situaties. Wij hebben in ons assortiment twee soorten protectiekleding dames van Bliss voor u klaarliggen, namelijk:

  • BLISS d3o
  • BLISS Shock Absorberende dames vest

Voor de fantastische eigenschappen dan deze protectiekleding dames, klikt u op het vest waarin u bent geïnteresseerd.

Waarom protectiekleding dames van Bliss?

Op de piste worden hoge snelheden behaald. Niet alleen door u, maar ook anderen kunnen behoorlijk hard de piste afgaan. Daarnaast zijn valpartijen niet ongewoon. De piste is een plek waar het belangrijk is dat u uw lichaam beschermt. Bliss is daarvoor het juiste merk. Met innoverende systemen en handige toepassingen, weet de protectiekleding dames uw borstkas, heupen en wervelkolom goed te beschermen. Het schokabsorberende materiaal van deze kleding, zit slim in elkaar. Bij normale bewegingen, blijft het materiaal zacht. Maar krijgt dit een klap te verwerken, dan slaat het materiaal op slot. Hierdoor is uw lichaam tijdens de klap optimaal beschermd.

Protectiekleding dames bestellen

Bestelt u producten van Bliss bij ons online, dan zorgen wij niet alleen voor de laagste prijs en uitstekende service, u profiteert bij ons ook van de volgende voordelen:

  • Bestellingen voor 13.00 uur worden dezelfde dag verzonden
  • Levering het hele jaar door
  • Niet goed betekent geld terug
  • Wij bieden ook grote maten
  • En u volgt uw pakket met Track&Trace

Dus bestel uw protectiekleding dames nu in onze webwinkel en profiteer van onze service. SkiTotaal.nl is uw online specialist voor de wintervakantie.